+386 (0)40 329 959

Grafično oblikovanje

Celostna grafična podoba

Celostna grafična podoba je poslovna strategija, ki je prevedena v likovni jezik. CGP med drugim vključuje tudi izdelavo logotipa podjetja, temeljnega elementa in najmočnejšega glasnika identitete podjetja.

Različne oblike tiskovin lahko poosebijo vaše podjetje. Profesionalnost s kreativno podobo? Super posebna majica, žig, darila, itd. Torej, kreativnost, uporabnost in privlačnost so tiste kvalitete, ki vas bodo popeljale na vrh lestvice najboljših ponudnikov. Ne pozabimo seveda na posebnost:

  • promocijskih tiskovin,

  • poslovnih publikacij,

  • katalogov, prospektov,

  • plakatov, letakov, koledarjev,

  • embalaže, cenikov,

  • interne in zunanje revije in časopisi podjetja,

  • namenske grafične rešitve,

  • spletne predloge (template) TER

  • drugih naročil po meri naročnika!

Je za vas pomembna poslovna kultura? Na kakšen način jamčite zanjo? Je vaša stran pregledna in uporabniku prijazna? Privlačna? Upošteva načela vizualne usklajenosti?

V kolikor ste samo pri enem vprašanju podvomili v pozitiven odgovor, berite naprej.

 

Na človeško dojemanje in počutje imajo barve izjemno močan vpliv. Njihov učinek je lahko pozitiven ali negativen, slednjega si kot ponudnik ne morete privoščiti. Za pozitiven učinek pa je potrebno dobro razmisliti o uporabi barv. Te morajo biti očesu prijetne in privlačne, skladati se morajo z vsemi ostalimi vizualnimi in tudi tekstovnimi vsebinami. Razmislite katera čustva želite vzbuditi pri obiskovalcu vaše spletne strani in jih sprožite z barvami.

Se zavedate kako pomembno je, poskrbeti za berljivost, čitljivost, domačnost in enostavnost pisave? So črke tesno povezane ali so narazen, kam vodijo pogled? Nas pri branju utrujajo? Jih zamenjujemo? Kako si jih zapomnimo? Koliko časa porabimo, da vidimo posamezne črke in preberemo celotno besedo? Rojstvo novih oblik omogoča tudi različne velikosti teh. In, kaj menite, katera je najprimernejša, glede na dejavnost s katero se ukvarjate, katera podaja vaše sporočilo in katera se najbolje sklada z vsebino?

Dober logotip je prepoznaven, berljiv, vsebuje pomen in idejo podjetja ter si ga je lahko zapomniti. Iz logotipa sledi izdelava vseh ostalih grafičnih rešitev, pomembnih za prepoznavnost podjetja na tržišču. Celostna podoba se še ne konča tu, zavzema tudi ostale elemente s katerimi se srečujemo vsak dan. (dopisni papir, ovojnice, vizitke, mape, računi, promocijske tiskovine (letaki, oglasi), potisk oblačil, embalaž, prevoznih in transportnih sredstev, usmerjevalne table na ulici, označbe parkirišč, table na stavbi, zastave, usmerjevalne table znotraj stavbe, tablice na vratih…).

Torej, kaj potrebujete?

 Nasvet?

 

 

 

O podjetju
Vividia,računalniške storitve, Gregor Kovačič s.p.
Kodrova 4b, 1000 Ljubljana
D.Š.: 87411814
M.Š.: 6269842000
Povežite se z nami
Scroll to top