+386 (0)40 329 959

Profesionalno fotografiranje

Profesionalna fotografija je učinkovito prodajno orodje. Zabeleži vse dogodke in je tudi eden od najpomembnejših elementov oglasa. Vsebino fotografije si zapomnimo bolje od besedila. Budi domišljijo. Služi kot enkraten spomin! Poudari podrobnosti. Trenutki z njeno pomočjo postanejo večni. Je odlično darilo. Krasi naše domače police. Včasih jo potrebujemo tudi za sanjsko službo. Najboljša je profesionalna. Skupni imenovalec je – FOTOGRAFIJA!

Nikakor nas ne sme presenetiti dejstvo, da imamo raje besedila, kjer so fotografije. Nato si jih ogledujemo in ustvarjamo zgodbo že na podlagi videnega. Seveda pa je pomembno, da lahko na podlagi fotografije razberemo bistvo celotnega dogodka. Za to so potrebni kreativni in domiselni fotografi, vrhunska digitalna tehnologija ter veščine grafičnega oblikovanja.

»Profesionalno« ima svojo težo. Namreč, le vrhunska tehnologija in fotografi, ki se bodo znali vživeti v »trenutek« osebe, ki bo na fotografiji ter kasnejša obdelava fotografij, lahko zagotovi odlične rezultate.

Fotografije tako ne bodo služile samo za osebno rabo in prijetne spomine, danes se ogromno uporabljajo tudi kot PRODAJNO orodje v oglasih! Zagotovo gre za odlično rešitev, v kolikor želimo našim potencialnim in dosedanjim strankam na najenostavnejši in najprivlačnejši način podati ponudbo.

 

 

V kolikor je vaša stran v izdelavi, pripravljate paleto novih storitev, želite fotografije za osebno zbirko ali enostavno potrebujete domiselne in smiselne fotografije, ki bodo že z barvami, kretnjami in drugimi fotografskimi elementi pričarale posebnost trenutka, so vam na voljo naši vešči fotografi, ki ne skoparijo z idejami, vam predlagajo in svetujejo ter tako sodelujejo v procesu ustvarjanja vašega najboljšega prodajnega aduta– FOTOGRAFIJE!

 Pomemben del izgleda spletne strani, katalogov in ostalih medijev so fotografije vas, vaših poslovnih prostorov in seveda produktov. Zavedati se je potrebno reka, da dobra fotografija pove več kot tisoč besed. Zato nudimo široko paleto fotografskih storitev za vse vaše potrebe in želje. Na voljo smo za fotografijo v komercialne , kot tudi za v zasebne namene. Fotografiranju sledi tudi obdelava in priprava za objavo v različne namene.

Skrivnost je fotografija. Razkrijte svojo!

 

 Studijska fotografija

S profesionalno fotografsko opremo, nudimo kreativno fotografiranje oseb ali  izdelkov v komercialne namene ali zasebno uporabo.

 

 Portretna fotografija

Posameznika izrazimo v luči v kateri se še nikoli ni videl in izpostavimo poteze, ki vas naredijo to kar ste.

 

 Promocijska fotografija

Namen promocijske fotografije je na inovativen način širši javnosti predstaviti izdelke, storitve in dogodke.

 

 Kataloška fotografija

 Nudimo fotografiranje vseh vaših izdelkov, ter celotno kasnejšo obdelavo fotografij za namen izdelave kataloga.

 

 Terenska fotografija

Različne zahteve in potrebe naročnika včasih zahtevajo selitev fotografske opreme izven studija. Po predhodnem dogovoru pridemo na katerokoli lokacijo v Sloveniji, lahko tudi v tujini. Na željo naročnika opravimo tudi celotno postprodukcijo, vključno z digitalno obdelavo in montažo.

 

 Fotografiranje prireditev, dogodkov

 Različni pomembni dogodki predstavljajo tako posamezniku kot podjetju spomin, katerega bi bilo škoda pozabiti. Tukaj priskočimo na pomoč mi. Vse najmanjše geste in nasmehe bomo skrbno arhivirali in tako ovekovečili vse trenutke, ki vam pomenijo veliko.

 

 Digitalna obdelava fotografij

Danes so standardi fotografije postavljeni zelo visoko, zato je potrebno vsako fotografijo digitalno obdelati. Kar pomeni, da fotografije brez uporabe digitalne temnice skorajda več ne poznamo. Z različnimi prijemi fotografijo pripravimo kot končni izdelek za različne potrebe.

 

 Modna fotografija

Modna fotografija je odskočna deska za vse, ki se želijo preizkusiti v modi ter medijskem svetu. Nudimo fotografiranje za vse, ki želijo delati kot hostese, za potrebe različnih avdicij ali pa za osebno rabo. Seveda je primerno tudi za vse ostale, ki se želijo z modo ukvarjati profesionalno, kot recimo fotomodelov, manekenk itd.

 

 Poročna fotografija

Saj želite ta dan vekomaj pomniti, kajne?

 Oglejte si foto galerijo in spoznajte naše fotografe na spodnji povezavi.

 Povezava (do spletne strani):

 

Za vsa vprašanja smo vam na voljo tudi na

 

 

O podjetju
Vividia,računalniške storitve, Gregor Kovačič s.p.
Kodrova 4b, 1000 Ljubljana
D.Š.: 87411814
M.Š.: 6269842000
Povežite se z nami
Scroll to top